Webdesign

Tijdens mijn opleiding Communication and Multimedia Design, ontdekte ik dat ik programmeren erg leuk vind. Dit heeft me geïnspireerd om te kijken hoe ik mijn interesse voor programmeren kon gebruiken in mijn carrière. Ik besloot om stage te gaan lopen bij een softwarebedrijf, genaamd Ihomer.

Tijdens mijn stage bij Ihomer ben ik dagelijks bezig geweest met programmeren en merkte ik dat ik veel basiskennis mis. Dit heeft me doen besluiten om na de zomervakantie in 2023 de opleiding Informatica te starten naast mijn huidige opleiding om mijn basiskennis te verbeteren en te voorkomen dat ik stappen oversla.

De stageopdracht was een geweldige kans voor mij om mijn vaardigheden in web-ontwikkeling en probleemoplossing te verbeteren. Dit heeft me geholpen om mijn technische vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd de mogelijkheid om mijn creativiteit te tonen. Bovendien heeft dit project mijn interesse in de informatica versterkt en ik kan nu niet wachten om meer te leren over deze opleiding.

De stap die ik nu ga zetten, zal me helpen om meer te leren over informatica, mijn basiskennis te verbeteren en mijn carrière te versterken, ik kijk ernaar uit om mijn ervaringen te delen via deze webapplicatie. Dankzij deze ervaringen, kan ik een betere medewerker zijn voor mijn huidige en toekomstige bedrijf.

Stageopdracht

Tijdens mijn stage bij Ihomer heb ik gewerkt aan Base60, een interne applicatie die voornamelijk wordt gebruikt voor het versturen van facturen naar klanten van Ihomer. Mijn belangrijkste taak was het ontwerpen, gebruiksvriendelijk maken en implementeren van de forecast-functionaliteit binnen Base60.

Als onderdeel van deze opdracht heb ik nauw samengewerkt met een kleine groep ontwikkelaars bij Ihomer die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van Base60. Samen hebben we de vereisten voor de forecast-functionaliteit besproken en ben ik begonnen met het ontwerpen van de interface.

Het was belangrijk om de interface van de forecast zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat gebruikers snel en gemakkelijk kunnen zien wat de verwachte omzet is voor de komende periode. Ik heb verschillende iteraties van het ontwerp gemaakt en deze getest met echte gebruikers om ervoor te zorgen dat de interface intuïtief en duidelijk was.

Na het afronden van het ontwerp heb ik de forecast-functionaliteit geïmplementeerd in Base60 en ervoor gezorgd dat deze naadloos integreert met de bestaande functionaliteiten zoals tijdschrijven en onkosten. Het was een uitdagende en lonende ervaring om te werken aan een belangrijk onderdeel van een interne applicatie en ik ben trots op het resultaat.

Door deze opdracht heb ik mijn vaardigheden op het gebied van gebruikerservaring en interfaceontwerp verder kunnen ontwikkelen en heb ik waardevolle ervaring opgedaan in het werken aan een groter softwareproject.

Vaardigheden

IntelliJ_IDEA_Icon.svg

Wix Webapplicatie

#2F2F2F
Ski-SnowBoard Beurs
Ik heb ook een ski en snowboardbeurs website ontworpen en gebouwd via Wix. Ik heb deze opdracht via Wix uitgevoerd, omdat ik het lastig vind om mezelf te leren programmeren en meop deze manier toch bezig kan houden met webdesign. Het was een spannende uitdaging om de website vanaf de grond op te bouwen en ervoor te zorgen dat het voldeed aan de behoeften van de klant. De website bevatte alle informatie die nodig was voor de beurs, zoals de datum, tijd en locatie, evenals de verschillende evenementen die op de dag zouden plaatsvinden. Ik heb ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk te navigeren was, met duidelijke en opvallende call-to-action knoppen om het voor de bezoekers gemakkelijk te maken om kaartjes te kopen of zich in te schrijven voor evenementen.

Ik heb geprobeerd om het ontwerp van de website zo visueel aantrekkelijk mogelijk te maken, met behulp van afbeeldingen van de beurslocatie, skifoto's en snowboarders om de sfeer van het evenement over te brengen. Ik heb ook de kleuren en typografie zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat het ontwerp consistent was en aantrekkelijk voor de doelgroep.

Over het geheel genomen was het een fantastisch project om aan te werken en ik ben er trots op wat ik heb bereikt. Ik denk dat de website een goede weerspiegeling was van de beurs en ik hoop dat het heeft geholpen om meer bezoekers aan te trekken en het evenement tot een succes te maken.

Vaardigheden

Geïnteresseerd? Neem contact op!