Even voorstellen

Ik ben Isis de Bie, een 22-jarige student Communication and Multimedia Design met een passie voor technologie en creativiteit. Tijdens mijn studie heb ik ontdekt dat ik een bijzondere interesse heb in de ontwikkeling van webapplicaties en het maken van aftermovies. Dit zijn ook de projecten waar ik mee bezig ben. Verder heb ik ook een stichting opgericht waarmee we naar Zuid-Afrika gaan om hockeysticks uit te delen en hockeyclinics te geven, hierdoor heb ik geweldige communicatievaardigheden, creativiteit, doorzettingsvermogen en mensenkennis ontwikkeld.
Naast mijn studie, ben ik vrijwilliger en ben ik ondernemend ingesteld. Zo werk ik als vrijwilliger voor 'DigiMaatje', een project om ouderen te helpen met de vernieuwde technologie en ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mezelf te ontwikkelen en te groeien. Bijvoorbeeld, afgelopen jaar heb ik samen met 4 anderen een stichting opgericht en zijn we voor het eerst naar Zuid-Afrika gegaan. Met 1001 sticks delen we hockeysticks uit en geven we hockeyclinics aan kinderen in arme gebieden. Het opzetten van de stichting heeft mij geholpen in het verder ontwikkelen van mijn communicatievaardigheden, creativiteit, doorzettingsvermogen en mensenkennis. w
Mijn ambitie is om carrière te maken in de technologie- en creatieve industrie en om mijn passies te combineren met mijn werk. In de toekomst ga ik ook de opleiding Informatica volgen om mijn basiskennis te verbeteren en mijn ambities waar te maken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.