Projecten

Op deze pagina kunt u een selectie van mijn recente projecten vinden, de vaardigheden die ik heb ontwikkeld en screenshots of video's die een beeld geven van het eindresultaat. Druk op de knop 'meer informatie' als u meer wilt weten over het project. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u meer wilt weten over deze projecten of als u geïnteresseerd bent in een specifiek project.
1001Sticks Logo

Stichting 1001 Sticks

Naast deze projecten, ben ik ook actief in de stichting die ik opgericht heb met vrienden. We zijn naar Zuid-Afrika gegaan om hockeysticks uit te delen en hockeyclinics te geven. Dit project laat mijn vermogen zien om te organiseren en leiden, en mijn communicatievaardigheden.

Webshop design & Social Media

Mijn huidige project is gericht op het ontwikkelen van een interne webapplicatie voor bedrijf Ihomer. Dit project is een geweldige kans voor mij om mijn vaardigheden in webontwikkeling en problemoplossing te verbeteren. Dit heeft me geholpen om mijn technische vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd de mogelijkheid om mijn creativiteit te tonen.
#2F2F2F

Aftermovies

Een ander project waar ik me mee bezig houd is het maken van aftermovies. Hierdoor kan ik mijn creativiteit en technische vaardigheden combineren door het filmen en monteren van beelden. Dit project heeft me geholpen om mijn vaardigheden in videoproductie te verbeteren en tegelijkertijd mijn passie voor videoproductie te tonen.

Geïnteresseerd? Neem contact op!