Aftermovies​

Op deze pagina wil ik graag specifiek meer vertellen over mijn projecten gericht op het maken van aftermovies. Dit project is een geweldige kans voor mij om mijn vaardigheden in videoproductie en creativiteit te verbeteren
De aftermovies die ik gemaakt heb, zijn voor hockeykampen en voor de stichting 1001 Sticks.
De kampen zijn voor kinderen tussen de 6 en 15 jaar. Ik heb de kans gekregen om mijn creativiteit en technische vaardigheden te combineren door het filmen en monteren van beelden. Daarnaast heb ik een aftermovie gemaakt voor de stichting 1001 sticks, deze aftermovie was gericht op de activiteiten van de stichting en de impact die de stichting maakt.
Stichting 1001sticks is een organisatie die zich inzet om kinderen in kansarme kinderen in derdewereldlanden in contact te brengen met de hockeysport. Door middel van clinics en workshops op scholen en in buurten bereikt de stichting honderden kinderen per jaar en geeft hen de kans om zich te ontwikkelen op en buiten het hockeyveld.

Meer weten over de stichting? Klik hier
Dankzij deze projecten heb ik mijn vaardigheden in videoproductie versterkt en leerde ik hoe ik mijn creativiteit kan gebruiken om een verhaal te vertellen. Deze projecten helpen me om mijn passie voor videoproductie te tonen en tegelijkertijd te groeien in mijn vaardigheden.

GeĂŻnteresseerd? Neem contact op!